Instrukcija, kaip susikurti tobulą manikiūrą: Tinkamai paruoškite nagus!

Gelinis nagų manikiūras nesilaiko arba laikosi pernelyg trumpai? Klaidų gali atsirasti įvairiais nagų formavimo geliniu laku etapais, tačiau dažniausiai jų pasitaiko paruošiant nagus.

Prieš pradedant formuoti ar lakuoti nagus, svarbu pasirūpinti tobulu manikiūru. Įsitikinkite, kad rankos nėra riebios (prieš formuodamos nagus pasistenkite kurį laiką nenaudoti rankų kremo, kad nagai nebūtų riebūs). Pastumkite (arba pašalinkite) aplink nagus esančias odeles, išlyginkite nagus ir šiek tiek juos pašiauškite švelniai grublėtu nagų šlifavimo blokeliu ar smulkia dilde. Tuomet šepetėliu kruopščiai nuvalykite susidariusias dulkes, kad nagai būtų idealiai švarūs (dulkės gali patekti ant šepetėlio ir tepant nagų formavimo produktus, o tokiu atveju padengiant nagus laku susidaro nedideli paviršiaus nelygumai).

Kitas etapas – kruopštus nagų nuriebalinimas. Mūsų Nail Prep yra puikus pagalbininkas – jis idealiai nusausina nagus ir paruošia juos Primer tepimui. Tuomet tepkite Primer Bonder, kuris veikia kaip klijai, todėl jį ypač svarbu naudoti formuojant nagus su geliniu laku.

PATARIMAS: Užtepusios Primer, leiskite jam kruopščiai nudžiūti ir tik tuomet tepkite nagų lako pagrindą.

Galite rinktis bet kurį mūsų siūlomą nagų lako pagrindą, tačiau jei žinote, kad jūsų nagų paviršius yra ypač riebus ir įprastai gelinis nagų lakas laikosi prastai, naudokite nagų lako pagrindą Hard Base Complete Care 7v1, kuris yra ypač stiprus ir patvarus. Jis taip pat yra labai tirštas, todėl svarbu užtepti tikrai ploną sluoksnį ir įsitikinti, kad jo nepateko ant nagų odelių. Dėl to nagai dažnai nesilaiko – jei tarp nago guolio ir lako susidaro savotiškas oro „burbulas“, nagų lakas ima pamažu atsilupti nuo kraštelių (jei taip nutiko, niekuomet nenaudokite jokių priemonių, kad atsilupusią lako dalį vėl prilipintumėte – tarp lako sluoksnio ir nago gali atsirasti drėgmės, dėl kurios dažnai atsiranda nagų grybelis).

base_full

Visus paruošiamųjų medžiagų ir gelinio lako sluoksnius tepkite kuo ploniau (prastai sukietėjęs storas sluoksnis gali žymiai sutrumpinti dailiai suformuotų nagų laikymosi trukmę) – geriau palikite sukietėti tris plonus sluoksnius nei vieną storą! Kaip jau minėjome, jokios priemonės neturėtų patekti ant nagų odelių – tik ant nago paviršiaus.

Tepdamos viršutinį nagų lako sluoksnį (pavyzdžiui, nelipnų Hard Top Shine), šepetėliu atsargiai nuvalykite nagų kraštus – taip užtikrinsite, kad geliniu laku suformuoti nagai laikysis ilgiau.

Žinoma, gali atsitikti taip, kad net ir kruopščiai pasiruošus, geliniu laku suformuoti nagai nesilaikys – visi esame išskirtiniai ir kiekvieno nagai yra skirtingi. Tačiau nenusiminkite ir išbandykite kitus nagų formavimo būdus (pvz.: akrilu, akrilo geliu arba poligeliu). Nebijokite eksperimentuoti!

ko_ka_nani

Post navigation

Pateikti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.