Dažniausios gelinio lakavimo klaidos!

Gelinis nagų manikiūras nesilaiko? Galbūt darote vieną iš klaidų, dėl kurių jūsų manikiūras laikosi daug trumpiau. Skaitykite toliau ir sužinosite apie dažniausiai daromas klaidas ir ką daryti, kad nagai atrodytų tobulai!

1. Netinkamai paruošti nagai

Gelinio nagų lakavimo alfa ir omega – tinkamas nagų paruošimas. Pasirūpinkite, kad nagai būtų švarūs, ant jų nebūtų nagų lako likučių ir būtų tinkamai pašalintos aplink nagus esančios odelės. Prieš tepant gelinį nagų laką, gelį ar kitas nagų modeliavimo priemones, nagus visuomet svarbu šiek tiek pašiaušti šlifavimo blokeliu ar dilde (gelinis lakas nesilaikys ant lygaus nagų paviršiaus). Prieš tepant skystas priemones, svarbu kruopščiai nuvalyti dulkes ir kremus ar aliejus, kad nago paviršius nebūtų riebus.

 2. Paruošiamųjų priemonių trūkumas

Viena iš dažniausių klaidų – nenaudojate paruošiamųjų priemonių! Tam puikiai tiks Nail Prep ar Primer Bonder. Priemonė Prep puikiai nuriebalina nagus, o Primer paruošia juos nagų bazei ar geliui.

3. Netikslus priemonių užtepimas

Savaime suprantama, kad priemones visuomet svarbu užtepti ypač preciziškai. Prisiminkite, kad priemones svarbu tepti tik ant pačių nagų, jų neturėtų pakliūti ant nagų odelių. Jei gelinio nagų lako pateks ir ant odelių, gali ne tik susidaryti oro burbuliukai, bet ir ilgainiui išsivystyti odos alergija naudojamiems produktams.

na_vrh_bez_na_zvu

4. Pernelyg stori priemonių sluoksniai

Kas per daug, tas nesveika. Šis posakis galioja ir kalbant apie nagų priemones. Prisiminkite, kad visuomet geriau užtepti du plonus sluoksnius nei vieną storą. Jei užtepsite pernelyg storą sluoksnį, daugelis medžiagų tinkamai nesukietės net po 60 sekundžių, priemonės neprilips ir po kelių dienų „nukris“.

5. Lipnaus paviršiaus nuvalymas

Pernelyg dažnai valote lako lipnų paviršių? Tai taip pat gali būti viena iš klaidų, kodėl manikiūras neišsilaiko. Nagų lako lipnus paviršius gali veikti kaip tam tikri klijai – jeigu jį nuvalote pernelyg dažnai, kitas priemonių sluoksnis nebeturi prie ko prikibti. Nuvalykite lako lipnų paviršių tik tuo atveju, jei jau užtepėte viršutinį nagų lako sluoksnį arba jau nebetepsite kitų produktų. Taip pat jį galite nuvalyti, jei planuojate toliau formuoti nagą su dilde ir lako lipnumas tam trukdytų.

ko_ka_nani

Post navigation

Pateikti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.