Nagų formavimo geliniu laku rinkiniai: Viskas, ko reikia, kad susikurtumėte tobulą manikiūrą

Norite pasidaryti gelinį manikiūrą, tačiau nežinote, kokių priemonių tam reikia? Geriausias sprendimas – įsigykite nagų formavimo geliniu laku rinkinį, kuris idealiai tiks ne tik pradedančiosioms, tad nedvejodamos jį peržvelkite!

lampa_ruka_in

Ką rasite nagų formavimo geliniu laku rinkinyje?

UV/LED lempa – sutvirtina gelinio nagų lako sluoksnius vos per 30–60 sekundžių (priklausomai nuo lempos galios) – tai pagrindinė nagų formavimo geliniu laku priemonė, be kurios toks manikiūras būtų neįmanomas!

Dildės ir šlifavimo blokelis – nagams formuoti ir matiniam efektui sukurti

Primer – nuriebalina nagą ir pasirūpina, kad manikiūras išliktų kuo ilgiau; būtent Primer pasirūpina, kad gelinis lakas geriau sukibtų

Base Coat – skaidri gelinio lako bazė, išlyginanti nago paviršių ir veikianti kaip spalvoto gelinio lako pagrindas

Spalvoti geliniai lakai – mūsų rinkiniuose visuomet rasite 3 populiariausius skirtingų atspalvių gelinius lakus

Top Coat – viršutinis gelinio lako sluoksnis (egzistuoja du skirtingi – nelipnus, kuris iš karto sukietėja po lempa, ir vadinamasis lipnus, kurį užtepus susidaro tam tikras lipnus paviršius, kurį vėliau, atlikus manikiūrą, reikia nuvalyti valikliu (mūsų rinkiniuose galite rasti ir nelipnių viršutinių gelinių sluoksnių versijų)

Maitinamasis aliejus – pamaitina aplink nagus esančias odeles

Acetonas ir nagų lako šalinimo pagalvėlės – ypač svarbios priemonės nuimant gelinį laką

Apelsinmedžio lazdelės – jas galima naudoti įvairiai: norint atstumti odeles, uždėti ant nagų dekoravimo priemones (pvz., kristalus) ar nuvalyti ant odelių nutekėjusį gelinį laką

Kaip susikurti gelinį manikiūrą – žingsnis po žingsnio

Dabar paaiškinsime, kaip žingsnis po žingsnio susikurti gelinį nagų manikiūrą.

Tinkamai paruoškite nagus

Pirmiausia apelsinmedžio lazdele atsargiai atstumkite nagų odeles. Tam galite naudoti ir nagų odelių minkštiklį Cuticle Remover (tačiau jo rinkinyje nėra). Taip pat svarbu nušlifuoti nagą, kad jis nebūtų blizgus. Be to, taip gelinis lakas laikosi tvirčiau (tačiau niekuomet nedildykite nago ypač šiurkščia dilde, nes taip galite jį pažeisti!).

Galite padengti nagus Nail Prep, kurio nėra rinkinyje, tačiau jis puikiai nuriebalina nagą ir padeda Primer geriau prilipti.

Tepkite gelį

Pirmiausia užtepkite Primer. Jis savaime išdžiūsta ore ir pasirūpina, kad gelinis lakas geriau priliptų prie nago. Ant nagų užtepkite ploną sluoksnį nagų lako bazės. Palaikykite ją po UV/LED lempa vieną minutę, kad sukietėtų. Net ir lakui sukietėjus nagai atrodys lipnūs, tai taip vadinamasis lipnus paviršius, kurio nuvalyti nereikėtų – toliau tepkite spalvoto gelinio lako sluoksnį. Jei reikia, užtepkite antrą spalvoto gelinio lako sluoksnį. Pakartotinai nenuvalykite lipnaus paviršiaus. Būkite ypač atsargios, kad geliniu laku padengtumėte tik nagų paviršių ir jo nepatektų ant odelių. Nutekėjęs lakas ne tik kad neatrodo gražiai, bet dėl to gelinis lakas gali laikytis ant nagų trumpesnį laiką.

Nebijokite dekoruoti nagų

Norite papuošti nagus blizgučiais ar dekoratyviniais brangakmeniais (kristalais)? Dabar tam tinkamiausias metas! Galite juos uždėti ant plonu sluoksniu spalvotu geliniu laku padengto nago paviršiaus ir palaikyti lempos šviesoje, kad sukietėtų. Tuomet užtepkite sluoksnį Top Coat ir palaikykite vieną minutę lempos šviesoje, kol sukietės. Mūsų rinkiniuose esantys Top Coat lakai dažniausiai būna be lipnumo, todėl pabaigus lakuoti paviršiaus nuvalyti nereikia. Dabar nagai yra tvirti, blizgūs ir puikiai atrodo! Manikiūro pabaigoje palepinkite nagus ir jų odeles masažu su aliejumi, kuris paskatins regeneraciją. Štai ir viskas! Matome, kad tai nieko sudėtingo, tereikia pasiryžimo ir praktikos.

Ko derėtų vengti

Formuojant nagus su geliniu laku pasitaiko įvairių klaidų, dėl kurių gelinis lakas gali tinkamai neprilipti. Labai svarbu, kad tepant gelinį laką jo nepatektų ant odelių. Nagams augant gali pradėti formuotis oro burbuliukai, dėl to gelinis lakas ims luptis ir neatrodys gražiai.

Visuomet tepkite ploną gelinio lako sluoksnį. Jei tepsite per storą sluoksnį, jis gali susiraukšlėti ir neprilipti prie nago. Jeigu atrodo, kad nagai per mažai padengti, geriau tepkite du plonus sluoksnius – tai visuomet geriau nei vienas storas!

Be to, jei turite galingesnę lempą (48 W ir daugiau), gelinis lakas sukietės greičiau. Jei ji silpnesnė (pvz., 24 W), gelinis lakas kietės ilgiau. Gelinis lakas taip pat kietėja ilgesnį laiką, jei naudojate ypač pigmentuotus (dažniausiai pastelinius) arba perlamutrinius atspalvius.

ko_ka_nani

Post navigation

Pateikti komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.